жена

Tag Archive
za-ubavinata-na-sekoja-zena

За убавината на секоја жена неопходно е Аргановото Масло

Од вештите раце на мароканските жени, ви го претставуваме течното злато – аргановото масло. Се изработува со специјална техника користена илјадници години од која се добива чисто еликсирно богатство кое ја чува убавината на жените во 21 век. Аргановото масло е богато со: Витаминот на убавината – витамин Е Антиоксиданти Масни киселини За сите самоуверени […]

Повеќе