опаѓање на коса

Tag Archive
protiv-opagjanje-na-kosa-i-lupenje-na-skalp

Арганово масло против опаѓање на косата и лупење на скалпот

Кога ќе забележите дека се повеќе и повеќе ви опаѓа коса во мијалникот од бањата и на вашата четка за коса,вие прво ќе го негирате тоа. Не е можно да ви паѓа косата! Како што се зголемува опаѓањето на косата, време е да се соочите со вистината и да го возвратите ударот со чудотворно масло […]

Повеќе