За убавината на секоја жена неопходно е Аргановото Масло

We love to write about our experience and our story
za-ubavinata-na-sekoja-zena

За убавината на секоја жена неопходно е Аргановото Масло

Од вештите раце на мароканските жени, ви го претставуваме течното злато – аргановото масло. Се изработува со специјална техника користена илјадници години од која се добива чисто еликсирно богатство кое ја чува убавината на жените во 21 век. Аргановото масло е богато со:

  • Витаминот на убавината – витамин Е
  • Антиоксиданти
  • Масни киселини
  • За сите самоуверени жени кои ја сакаат убавината и негуваниот изглед, аргановото масло нуди:
  • Хидратација на сите типови кожа
  • За зачувување на еластичноста на кожата
  • Заштита одUV радијација и загаденост на воздухот
  • Против стареење
  • Против опаѓање на косата
  • За природно блескав сјај на косата

ЗА АВТОРОТ