пилинг

Tag Archive
domasen-piling

Домашен арган – пилинг

Да направите сами пилинг и не е толку тешко и е значително поевтинo од она што може да се купi во продавница. Дополнително, кога ќе се додаде и аргановото масло исто така ќе ги добиете сите ефекти против стареење! За да се искусат придобивките од аргановото масло додека во исто време правите пилинг, само помешајте […]

Повеќе